Dag 28 Arzúa > San Paio 25,5km

Hallo allemaal  ?

Na mijn blog gisteren nog naar de mis geweest, en dat was echt ontroerend . Een sportklas van Don Bosco uit Madrid zijn ook op weg naar Santiago , zij hebben een jonge pater bij en zij hebben een band ( muziekgroep ) Ongelooflijk  hoe zij gisteren muziek maakten en liederen zongen..iedereen deed mee!  Vanavond was hier ook een mis, dat is wel in het Spaans , en zij waren er terug .. Ook al versta je daar niet alles  van , de manier waarop de mis, de muziek, de gesprekken van alle pelgrims die gebracht worden , is gewoon hartverwarmend.  Ja , je moet dat zelf meemaken anders begrijp je dat moeilijk of niet ?

Nu vanmorgen , spijtig maar weer bewolkt, en echt donkere regenwolken.  We ontbijten eerst, want ik wil wegzijn voor de jeugd van de scholen vertrekt. Man want dat is druk..  Het wordt weer stijgen en dalen, in Calzada op 6km zie ik Omer en drinken we Zumo,  gewoon LEKKER!  Ik treuzel niet te lang want het is ondertussen weer aan het regenen.  We spreken af in Santa Irena na 15, 8km  , om daar te lunchen .  Het gaat goed, ook al giet het soms , echt blaasjes, maar dan even later volle zon…

image       I’m singing in the rain!!

 

 

Ik wil nog minstens 10km stappen en Omer zou me daar oppikken , ik krijg opeens telefoon, om te vragen waar ik zit ? Hij staat aan paal 17,750men ik op 13.895m, maar moeilijk te bereiken .

Moest hij eerst terug 20min stappen naar de auto, want hij was de verkeerde kant opgegaan ??? het was weer aan het gieten, dus Happy was ik niet en hij nog minder..  De weg van de Camino loopt niet altijd langs de gewone weg, en hier was ik al het vliegveld voorbij, en hij moest dan aan de andere kant geraken, niet simpel!

En erg genoeg maar morgen wil ik  daar terug vertrekken ?                           In San Paio aan een heel mooie kerk, voor mijn laatste etappe. ?    Een dubbel gevoel, hééél blij dat ik er bijna ben en anderzijds spijtig dat de tocht voorbij gaat zijn .

Dus duimen voor de laatste kilometers… Want ze geven morgen weer regen en onweer. Tot morgen ??

Veel liefs aan iedereen ,

Omer en Vicky.

image

image

 

 

6 gedachten over “Dag 28 Arzúa > San Paio 25,5km”

  1. Hallo vicky en omer niet leuk hè zo in de regen te stappen maar je kan beginnen aftellen hier is het nie anders alle dagen regen en nog eens regen ik had gehoopt dat jullie de zon zouden meebrengen naar België de regen laat je maar daar je moet alleen al je belevenissen en je goed gevoel meebrengen dat is voor jullie het belangrijkste allee nog veel goeie moed voor de laatste km we duimen voor jullie wanneer komen jullie naar huis? Dikke knuffel xxxjes

  2. Hallo Vicky ? we duimen voor de laatste kilometers ???
    en zijn blij ?dat je uw doel eindelijk gaat bereiken. We hebben met heel veel bewondering jullie tocht gevolgd. Een dikke proficiat ?Veel liefs en tot binnenkort ?, Marieke & Paul

  3. Hallo, hallo,
    Ik hoor net dat je aan de laatste etappe bent, dat verdient ook al een hele dikke proficiat. Bedankt dat ik de reis mocht volgen op je blog.

    Voor vandaag. WE ZIJN ER BIJNA, WE ZIJN ER BIJNA. WE. ZIJN ER BIJNA. ???. ???????. ???

  4. Hay Vicky ?
    Dat komt heel goed, wel spijtig van de vele regen.?☔️
    Het maakt uwe tocht wel heel zwaar ?
    Maar je hebt veel wilskracht en ne goei coach .
    Daarbij nog de vele mooie ervaringen en emoties.
    Die je nu een dubbel gevoel geven, maar die ervaring en herinnering, nemen ze u niet meer af. ?
    Uw doel is bijna bereikt. Veel geluk bij de laatste tocht. ?
    Nog toffe dagen verder en al een dikke proficiat he ???
    Groetjes van ons allen hier.

  5. Alez Vicky en Omer,

    Troost voor jullie: hier is het ook zeer slecht weder, regen ,regen en nog eens regen., al heel de week. Vandaag de laatste kilometers, veel succes!! Formidabel en laat de zon in je hart schijnen. Tot kortelings in Keerbergen en maak er nog een aangenaam verblijf van, daar in Compostela!!

    Kamiel en Marina.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *