Dag 27 Palaz de Rei > Arzúa 29,5km

Hallo allemaal ?

 

Na een goede nachtrust , we waren echt vroeg gaan slapen ??  Ben ik weer startensklaar voor de volgende etappe.

Het ziet er niet goed uit , bewolkt, fris en miezerig. Toch maar mijn korte broek aangetrokken , mijn regenjas en op pad ? Aan mijn benen heb ik niet vlug kou en met mijn jas wordt ik niet? nat!

Na 5km in Casanova komt Omer me tegen, en de zon schijnt zelfs een beetje… We drinken een vers fruitsapje, nog vitamientjes want de laatste loodjes wegen het zwaartst, het is mijn laatste lange etappe, dus vooruit met de beentjes.

De schoolkinderen zijn ook weer op pad, ik stap goed door en speel ze kwijt ???? ondertussen is het harder beginnen regenen en Furelos net voor Melide komt Omer erdoor, goed nat want hij heeft ook al wat kilometers gestapt in de regen. Het is al 11u15 en besluiten om hier te eten… De specialiteiten hier zijn Pulpo, dat is inktvis klaargemaakt in een grote ketel. Ik eet wel Tortilla, ook lekker!

Omer is ondertussen gekend door iedereen, ze willen allemaal op de foto ?                                                                                                                                          De volgende stop is in Castaneda op 19,5km, ondertussen giet het, dus goed doorstappen dan krijg ik gene kou en vliegen de km’s voorbij. Ik kijk wel rond en luk erin om toch enkele speciale fotootjes te maken.?  Hier even rusten, voetjes insmeren en droge sokken aantrekken…

Nog 10km, het regent nog steeds, het gaat berg op en af, ja soms heel stijl, ik kom van 565m naar 389m, het lijkt niet veel maar het blijft stijgen en dalen. Met mooie zichten, als de zon zou schijnen ???

Ik zie mijne coach in de verte afkomen, dat geeft vleugels , ik ben ondertussen goed nat , dus de douche zal deugd doen..                                   Omer gaat nog trainen, ik werk aan mijn blog ???

Seffens nog naar de kerk, nu schijnt de zon toch wel zeker ?                 Het is nu heel belangrijk dat we 2 Stempels per dag hebben, op de laatste 100km.  Maar met Omer zijn verzameldrang… heb ik er wel meer!!!

Nog veel groetjes, veel liefs en dikke knuffels,

Omer en Vicky.

7 gedachten over “Dag 27 Palaz de Rei > Arzúa 29,5km”

  1. Hay Vicky en Omer ?
    Door regen , wind, koude, zon,.. Niets houd jullie tegen.?
    Een beter team dan de duivels Zenne .
    Meer wilskracht,……
    Einddoel in zicht, geniet er nog van en hopelijk meer z?N de volgende dagen.
    Groetjes van ons allen. ????

  2. Amai bijna een hele dag in de regen hier is het ook niet anders dan regen ☔️☔️☔️ En nog eens regen nog enkele dagen en je bent er volhouden hè vicky nog vele groetjes xxxjes??

  3. Hallo Vicky, Omer.

    Volgen jullie blog met belangstelling. Volhouden he meid, we zijn super fier op je en op Omer ook. Alhoewel hij niet zoveel km. in de benen zal hebben. Taxi spelen voor gewonden zit hem niet in de benen he, maar mooie geste van den Omer. We zijn tenslotte op de wereld om mekaar te helpen nietwaar?
    Vicky, we wensen je nog heel veel moed voor je de eindstreep bereikt.

    Groetjes en tot volgende
    L. en M.

  4. Hallo Vicky und Omer,

    wo Ihr beide seid, ist immer Sonne! Und wenn – Ihr lacht soviel, dass der Regen trocknet. Ein Horizont ist in Sicht, das macht Mut für Emotionen.

    Grüße und Wünsche
    Heike & Herbert

  5. Beste Vicky en Omer,

    Bijna heel de dag in de regen, en dan nog 30 km op en af!
    wat een prestatie! Hier in Keerbergen is de regen overvloedig aanwezig, en redelijk fris. Hoe jullie taai en , het einddoelis in het zicht!
    vele groeten van Kamiel en Marina.

  6. hallo,

    superprestatie, nog even volhouden Vicky, ik bewonder je doorzettingsvermogen !
    Hopelijk kunnen jullie de laatste etappes afwerken zonder regen.

    vele groetjes en dikke knuffels
    wim en Nicole

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *