Dag 15 Terradillos de los Templarios >El Burgo Ranero 31,8km

 

Wat ik al zeker wil vertellen is dat ik over de helft ben van mijn tocht…Joepie ???

Vanmorgen gewekt door hevige vroege vogels ? Voor mij niet zo erg want ik ben er ook een, maar Omer slaapt liever langer!   In elk geval nog even en ik kan niet meer blijven liggen want mijn benen en hoofd zeggen … Hup vooruit met de beentjes .  Hier kunnen we zo vroeg niet ontbijten , dus stap ik tot in Moratinos 3,7km en Omer heeft al een cafetaria gevonden ? goed team …als dat met werken ook maar zo was ?

Vanhier verder naar San Nicolas del Real Camino. Hier drink ik nog iets en dan klaar om 15,4km te stappen zonder bevoorrading . Maar geen probleem ik heb alles in mijn backpack!  Het volgende dorp is Sahagun en daar is alles al in voorbereiding om de stieren???? (  Bulls) los te laten . Spijtig we zijn enkele dagen te vroeg, dat zou wel is een belevenis zijn !  Alhoewel ..ik zou Omer  de ring insturen maar daar zullen ze werk mee hebben om ergens een pin in te krijgen ??

Hier drink ik een klein glas bier want het is ondertussen al heel warm.  Nog enkele foto’s en verder naar Calzada del Coto,  hier nemen we een lekker broodje met omelet.

Vanaf hier nog 6,5km te gaan , tot in Bercianos del Real Camino, een cola doet wonderen.  Ik heb het warm vooral aan mijn voeten maar vooruit nog 8km en dan ben ik in El Burgo Ranero.

Omer gaat nog trainen , ik doe de nodige was , douch en probeer mijn blog af te werken. Het is prachtig weer dus ik geniet nog zolang mogelijk van de zon!

Rond 19u samen aan tafel, en op tijd ons bed in.

Slaapwel allemaal…??? groetjes aan iedereen!

Omer en Vicky

Ps foto’s volgen…internet ?

5 gedachten over “Dag 15 Terradillos de los Templarios >El Burgo Ranero 31,8km”

  1. ??????????????????????
    Proficiat , al over de helft. ?
    Doozettingskracht ?
    Dit team kan alles aan???
    Veel ? Voor de volgende helft ??? ?????✅???.
    Groetjes van
    Streppeke, fluppeke, witsky, Jeanne en Hilde ??

  2. Uw verslag van dag 14 en 15 is goed doorgekomen. dus mijn vraag dat je al over de helft ben, is nu bevestigd!! Proficiat en nu maar aftellen tot…..Compostella.
    Dank voor uw mail met de foto’s. en breng a.u.b de zon mee!!
    xxx Marina en Kamiel.

  3. Fijn dat jullie dit met ons delen,toffe foto’s,wij wensen je nog veel moed voor de volgende dagen,tot ziens⛺️??

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *