Dag 5 > Lorca > Los Arcos > 35km

 

Na gisteren was dit een zware etappe. Het weer was fris om te starten , maar aan mijn eerste stop kwam de zon al piepen.                          Altijd bergaf vertelde men, maar amai dat was wel iets anders…..                        Vooral de dikke stenen en de grint maken het gevaarlijk om zowel omhoog als naar beneden te gaan.

Lorca is een klein dorp, maar wel mooi, dan Lizarra/ Estella op een hoogte van 426m, dat lijkt niet hoog maar in je benen voel je dat wel!   Vandaar verder naar Villamayor de Monjardin op 675m, dus weer hup met de beentjes….dan dalen tot 625m om eindelijk in Los Arcos op 445m aan te komen. Hier was het genoeg, direct een grote cola en dat moest niet lang duren want ik was echt mottig , ook van de warmte natuurlijk.

Los Arcos heeft een  mooie Cathedraal, en binnen ongelooflijk!             Daar kregen we ook nog onze stempel, we hebben al een mooie collectie.. nog iets eten en dan naar onze slaapvertrek.

 

6 gedachten over “Dag 5 > Lorca > Los Arcos > 35km”

  1. Amaai ?
    Straffe kost, maar jullie hebben ,dat al goed gedaan?
    Doe zo verder, wij ????mee voor jullie, al worden wij er wel niet moe van?
    Maar de fijne ervaringen, geven u moed.
    Zal zeker lukken en we zijn benieuwd, naar de foto’s?
    Streppeke slaapt nu ook, ??
    Tot de volgende
    Streppeke, witsky, fluppeke, Jeanne en Hilde

  2. Dat is niet simpel mijn gedacht!! Maar met de steun van Omer zal dat wel lukken. En 35 km is wel een hele trek, en dan nog het hoogteverschil. chapeau

    groetjes Eddy & Maria

  3. Hallo vicky en omer hier word het weer toch ook wat beter want maandag ganse dag regen ik hoop voor jullie dat het niet te warm word want dan zal het wel zwaar zijn en veel van je krachten vergen allee weer een dagje verder en hou er de moed in hè dikke knuffel xxxjes

  4. Wel wij moeten U Beiden bewonderen!!! Waar halen Jullie al die moed.
    Na het lezen van al die mooie verslagen en bekijken van die prachtige foto’s zijn we een beetje jaloers dat wij het niet meer aankunnen, maar, stappen in gedachten mee.
    Een dikke knuffel en nog veel wandelplezier !!!
    Groetjes, Jeannine & Fernand

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *