Dag 19 San Justo de la Vega > Rabanal del Camino 24km

Hallo allemaal,

Vandaag bij vertrek alleen donkere wolken ?     Ik hoop dat het niet zal regenen want met mijn blote benen kan dat koud worden ?            Als ik bijna in Astorga ben, na 4km regent het … Maar het is een enorm vergezicht met de kathedraal , dus ook al regent het en zijn er héél donkere wolken ik ben HAPPY dat ik dit kan beleven. ???

Aan de kathedraal wacht Omer me op , en samen ontbijt… Man wat kan die koffie dan smaken ☕️

Vanaf hier begint het weer te stijgen, ik moet van 868m naar 1150m… Stilletjes aan , maar soms héél stijl!                                                       In Murias de Rechivaldo weer 4km verder, drinken we terug iets, Omer komt me tegen, en we drinken een lekker vers fruitsapje.             De zon schijnt terug,? En hoe mooi het hier is ?? Dat kan ik onmogelijk beschrijven …Bloemen , de ooievaars die rond jou vliegen, van die grote groene salamanders? ..die voor je voeten weglopen en je doen schrikken, de bergen en dan den Omer die in de verte me tegemoet komt.

Hup niet blijven zitten, want de wolken blijven hangen ⛅️?☀️⛅️, 4,5km verder in Santa Catalina de Somoza, daar eten we een broodje met omelet …lekker als je honger hebt ??

Daar ontmoet ik terug een Duits meisje en we stappen een eindje samen, alletwee vol van  emoties.   Nu tot El Ganso al 1116m , klimmen en warm ☀️, maar de moeite , Omer is er we drinken ?         Nog 7,2km en ik ben er, klimmen, klein stappekes hé.. Genieten Vicky ???

De Camino brengt mij veel vreugde, soms ook verdriet … Maar dat hoort erbij , ik denk dan ook aan iedereen , familie, vrienden gewoon allen die ik graag zie of zag. En iedereen heeft zijn deel in het leven….Geluk, verdriet en nog veel meer.  Wel ik stap ook voor jullie allemaal om het een plaats te kunnen geven!

Morgen stap ik naar het Cruz de Ferro op 1504m een zware ettappe, daar laat ik en Omer een steen voor jullie en ook voor onszelf achter, met de boodschap … Dat het jullie allemaal goed mag gaan in jullie verdere leven. Dat je kan vergeven en vergeten, ook al is het moeilijk, maar doe het als het nog kan !

Omer besluit om te gaan trainen, ik neem een douche , en breng verslag uit ???

Veel groetjes aan iedereen en.. Dikke knuffels,

Omer en Vicky.

image  Astorga kathedraal.

image

image

image

8 gedachten over “Dag 19 San Justo de la Vega > Rabanal del Camino 24km”

  1. Hallo,
    Nu is het hier goed weer en hopelijk blijft het zo een tijdje.
    Vicky een gelukkige verjaardag en hopelijk een dag waar je lang kan van genieten met omer .
    Zo te lezen en te zien zal dit zeker geen probleem zijn.
    Groetjes van Linda&francis

  2. Hay Vicky en Omer ?
    Wat een prestatie ?
    Zo klimmen en vandaag op uwe speciale dag ook. ??
    Proficiat met uwe verjaardag he. ?? drink er steaks maar ene op. Nu ni want dan geraak je de berg niet op. ?
    Ik stuur u nog foto’s he.
    Jullie zijn een prachtig team, doe zo verder. ???
    Groetjes van ons allen hier.

  3. Weer eens een prachtige tocht! Niet voor te stellen voor wie zoiets zelf niet meegemaakt heeft maar niet iedereen beschikt over zoveel wilskracht en doorzettingsvermogen . Vicky, we bewonderen je! We wensen je een schitterende dag, een speciale verjaardag om nooit te vergeten. Omer, verwen Vicky vandaag extra want dat verdient ze. Mooi, hoe je haar elke dag opnieuw steunt om haar doel te bereiken. Veel liefs en dikke knuffels van ons beiden.

  4. Hey vicky eerst en vooral een heel gelukkige verjaardag ? En maak er Deze avond maar een gezellige avond van samen met omer dat heb je wel verdient he en doe zo verder ?Je bent heel goed bezig chapeau Dikke knuffel xxxjes

  5. Beste Vicky,

    Late verjaardagswensen!! Wist het niet eens dat het jouw verjaardag was! Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa. We zien dat je geweldige dagen meemaakt samen met Omer, je ont moet er mensen van allerlei pluimage , met verschillende insteek,doch allen met hetzelfde einddoel..Compostela! Proficiat en doe zo verder… Kamiel en Marina.

  6. Hallo Vicky,
    Nog late verjaardagswensen van ons allebei ???. We zien dat jullie er supergelukkig uitzien en mens wat een bewondering voor je prestaties ??. Jullie stralen op de fotos . Om de paar dagen lees ik je verslag en ik lees dat je geniet met je ventje , doe dapper verder en een heel behouden aankomst ?We denken aan jullie en volgen natuurlijk Streppeke ?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *