Dag 10 Villafranca Montes de Oca >Burgos 37km

Hallo allemaal,

Vandaag direct een zware klim,  naar Alto de Valbuena op 1162m door een prachtig bos,  bloemen en vogels langs lachten en zongen  me de ganse klim toe! Wat er dan allemaal door je hoofd draait?  ????? Dat moetje zelf is meemaken ?

Hierna terug zakken naar San Juan de Ortega op 1040 m, onderweg komt Omer me al tegen en daar eten we samen . Verder met dalen en stijgen , ik ontmoet een Spaanse van Barcelona en we lopen samen al babbelend verder, en ja we hebben plezier, alhoewel ik ouder was dan haar moeder waar ze een probleem meehad. Na een heel gesprek kwam ze toch tot inzicht  dat ze het verkeerd voorhad en blij was dat ik haar dat had doen inzien. ? Ze zal ons zeker is bezoeken ….we namen afscheid , want zij had al afgesproken in  Orbaneja – Riopaco nog 14 km voor Burgos. Dat was spijtig, nu moest ik nog een heel moeilijk stuk alleen verder ,want  de meeste waren al gestopt , ondertussen was het ook beginnen regenen. Maar vooruit…. Ik wil vandaag in Burgos zijn en morgen de stad is bezoeken, daarna nog een kortere afstand afleggen.  Als ik er bijna ben begint het te gieten, Omer volgt ondertussen op korte afstand , om me weer niet kwijt te spelen in de stad ??? Ik besluit toch nog 5km verder te stappen, ondertussen loopt de Camino in een ander richting en was het weer om zeep! ?? maar ….na een zoektocht was de verloren vogel er terug …Een goed bed en douche was wat ik nodig had en dat hadden we dan ook vlug gevonden…

image

image

image

5 gedachten over “Dag 10 Villafranca Montes de Oca >Burgos 37km”

  1. Dag Vicky en Omer

    jullie zijn wel heel goed bezig, zeg!
    Al in Burgos, wat goed!!!
    Geniet van deze mooie stad en mocht je mijn neef Peter en zijn Spaanse vrouw Raquel tegen het lijf lopen: doe hen veel groeten!
    (zeg maar dat Linda en ik al volop oefenen om eind juli daar ook te geraken 😉 )

    Nog veel stapplezier,
    Marleen

  2. Hey vicky en omer hier is het Ook slecht weer Niet koud maar regen je hebt al veel mensen Leren kennen dat is wel tof denk ik Dan Moet je nie Altijd Alleen stappen en heb je wat Gezelschap voor wat te praten onderweg allee tot morgen en rust maar goed uit Dikke knuffel ??? xxxjes

  3. Beste pelgrims, Burgos is een stad om zeker een paar uurtjes te vertoeven, hier in Keerbergen is het zeer regenachtig, gepaard met onweders.Stap moedig verder Vicky en geniet ervan. Groeten van ons allen!! Zeker ook aan ” onzen” Omer.
    Marina en Kamiel.

  4. Amai, jullie gaan wel heel vlug vooruit ! Wat een afstanden per dag ! Dat zullen er niet veel nadoen ! Misschien komen jullie Kyle tegen, een jonge Ier, die hier vorige dinsdag met een gehuurde fiets vertrok.
    Groetjes van Monik en Walter

  5. Hay Vicky , knap van u en ook van Omer natuurlijk. Goeie steun. ???
    Doe zo verder.
    Hier veel regen en onweders, maar alles ok.
    Streppeke doet het heel goed.
    Ik stuur nog foto’s.
    Groetjes van ons allen.
    ????

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *