Dag 8 Nájera > Redecilla del Camino 31,5km

Hallo allemaal ,

Vandaag vroeg weg, geen ontbijt mogelijk voor 7u30 , dus willen we eten in het eerst volgende dorpje, Azofra,  Omer komt me tegen, het is een enorm lange klim naar boven … en de weg lijkt eindeloos?

Daarna moet ik 10km stappen en is er nergens een stopplaats …           De volgende is in Cirueña met een grote Golf Club, en wat stond daar? Pelegrino’s WELKOM for  breakfast end  lunch. Dus wij daar binnen, want Omer was er ondertussen ook, omdat we samen middag wilden eten. Een biertje , een broodje club en ik een cola, brood en tortilla , in de zon met zicht op heel de golf voor 7€ ?? Kamiel dat was daar  echt de moeite, ik heb het parcours voor jou meegenomen .

Vandaar recht naar Santa Domingo de la Calzada  waar we natuurlijk naar de kippen boven het altaar zijn gaan zien ?   En inderdaad ze zitten er nog altijd! We drinken iets, en Omer rijd naar ons eindpunt dat nog 10 km verder ligt. Hij zal me van daaruit tegenlopen . Een heel mooi stuk , maar ondertussen is het ook wel heel warm geworden , dus drinken is de boodschap . Onderweg kom ik weer raar volk tegen , ik denk dat de man uit Nepal kwam.. (Zie straks foto.. ) aan zijn schoenen te zien, en de vrouw ? Als ik ze net voorbij was begonnen die ruzie te maken  ??? zo erg dat iedereen zich omdraaide ? Hulp nodig?? Hup en het was over ?? Een andere was op zijn BLOTE voeten, die wilde echt pelgrim zijn, maar hoever die nog ging kunnen stappen ? Het vel was weg onder zijn voeten?

Om 17u komen we inRedecilla del Camino , grote dorst en mijn voeten branden, ik ben blij dat ik onder de douche kan springen en een massage zal goed doen ? Nog avondeten , wat genieten en uitzien naar morgen ??

Veel liefs en groetjes aan iedereen,

Omer en Vicky

image

image

image

imageimage

 

5 gedachten over “Dag 8 Nájera > Redecilla del Camino 31,5km”

  1. Amaai ?

    Weeral een straffe dag achter de rug.
    Heel knap gedaan ?
    Veel moed voor de volgende tocht,
    We d?? voor jullie.
    Groetjes van ons allen hier.
    ?????

    1. Amai weer een zware tocht Achter de rug chapeau doe zo verder we ☝☝☝ voor Jullie en nog ne Dikke knuffel en tot morgen xxxjes

  2. Omer
    Met de kip! Zou dat geen mooie titel zijn voor een kortfilm. Vicky
    en Omer : doe zo verder, wij leven metjullie mee! Kamiel en Marina.

  3. Vicky & Omer,
    Proficiat al met jullie prestatie. Het is tof om jullie op de blog te kunnen volgen en te zien hoeveel plezier jullie beleven aan jullie tocht!

    Marijke
    (dochter van Lief & Danny)

  4. proficiat VICKY en OMER het is fijn om alle dagen iets te lezen van jullie zo geraken wij ook daar en doe zo verder groetjes JONY FINA

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *